Pojďme na to prakticky aneb Konzultace v kuchyniPublikováno 9.5.201817.10.2018 Od Andrea Pudlovská ● čtení 1 minuta Teorie je krásná. Praxe je to, co nás v životě opravdu posouvá dál. Proto jsme mezi svoje služby zařadily Konzultace v kuchyni....
Největší problém? Lidé o jídle nepřemýšlí.Publikováno 21.3.201826.3.2018 Od Andrea Pudlovská ● čtení 6 minuty Většina z nás se pořád točí v kruhu bílé mouky, brambor a vepřového. Jak ze začarovaného kruhu ven? „Začněte o jídle...
Somatic experiencingPublikováno 6.1.201817.10.2018 Od Admin ● čtení 3 minuty Somatické prožívání aneb příběh uložený v těle Somatic experiencing (SE) je metoda a přístup při práci s psychikou, jenž považujeme za...
Proč nestačí jídelníčekPublikováno 6.1.201820.1.2021 Od Admin ● čtení 3 minuty Důvodů, proč se lidé ocitnou u nás ve Wellnessii, je moře. Na první pohled to vypadá jednoduše, jíte „špatně“, nemáte...
Jahelník se švestkami a jablkyPublikováno 23.11.201716.3.2018 Od Andrea Pudlovská ● čtení 2 minuty Doba přípravy: 25 minut Suroviny: 150 g jáhel nebo 3/4 kg uvařené jáhelné kaše 8-10 lžic medu, rýžového biosirupu nebo...
JáhlyPublikováno 23.11.201717.10.2018 Od Andrea Pudlovská ● čtení 2 minuty Čím dál tím více lidí zná jáhly nejen jako imaginární potravinu z dětské písničky „Houpy, houpy“, ale i jako bezlepkovou variantu...
Mořské řasyPublikováno 23.11.201717.10.2018 Od Andrea Pudlovská ● čtení 4 minuty Mořské řasy, též nazývány jako mořská zelenina, jsou zcela jistě potravinou, která by neměla v našem jídelníčku chybět. Jejich kořeny vyrůstají...
Zdravé grilováníPublikováno 3.8.201717.10.2018 Od Andrea Pudlovská ● čtení 3 minuty Domácí grilování už zdaleka nebývá jen o klobásách a pivu. Stalo se běžným zvykem, že kromě uzenin sáhneme i po...
Maso – ano nebo ne?Publikováno 3.8.201717.10.2018 Od Andrea Pudlovská ● čtení 4 minuty Maso je jedno z nejkontroverznějších témat zdravé výživy – Ano nebo ne? A proč? Pokud ano, jaké? Pro koho je vhodné?...
Zálivky na salátPublikováno 22.7.201728.2.2018 Od Andrea Pudlovská ● čtení 1 minuta Doba přípravy: 5 - 10 minut Suroviny: Zálivka medová 1 lžička medu 1 lžíce citrónové šťávy 2 lžíce olivového oleje...