Wellnessia a muži

Zdravíme z Wellnessie,

jsme tu sice samé ženy, ale s klidným srdcem vám můžeme říct, že s muži a jejich přístupem ke zdravé výživě se setkáváme dennodenně.

Nejčastěji doma ale i v rámci naší práce – ti, kdož většinou ve firmách rozhodují o tom, jestli se jim tam na pár měsíců nastěhujeme s naším projektem Jsme zdravá firma, jsou muži. A muži potřebují mít zkušenost s námi a důvěřovat tomu, že jim do jejich IT firmy nenaběhnou dvě lektorky makrobiotičky, veganky, co budou propagovat jenom tofu a tempeh a tím pro ně zdravá výživa končí i začíná.

Ne, opravdu jsme normální. I když jsme nutriční průvodkyně. A jako normální chápeme, že chlap, aby měl sílu, potřebuje k životu i steak (pokud mu chutná). A k tomu taky umíme vymyslet, aby ten steak byl v rovnováze s tím vším ostatním, co bude onen chlap jíst. Všeho tak akorát, všeho s mírou a hlavně chytře.

A tak možná víc, než by se mohlo zdát, jsme i expertky na výživu pro muže, protožemuži potřebují sílu a energii na práci a sami sobě si lezou na nervy, když jsou unavení a často nemocní a nemají chuť do života, do práce, na sex.

S tím vším vám umíme pomoct! Nejen programy pro muže má od nás z týmu na starosti Monika Divišová a Katka Literáková. A tyhle dvě, i když se usmívají, umí vytáhnout ze skříně metr a pořádně si s vámi, milí muži, to jídlo vysvětlit! Objednejte se k nám na konzultaci a dopřejte si Revizi jídelníčku nebo Restart.

CHCETE DO FIRMY WELLBEING „NA KLÍČ“?

Možná budete překvapeni, jak obrovský potenciál v sobě skrývají vaši lidé… když jim dáte podmínky, aby ho mohli naplno projevit!

Chcete, aby se wellbeing aktivity staly nedílnou součástí vaší firemní kultury, ale nevíte, odkud začít?  My ve Wellnessia máme s podporou zaváděním zdravých aktivit v předních českých i mezinárodních firmách bohaté zkušenosti.
Rádi se o ně s vámi podělíme. Ozvěte se nám!