Jáhlová kaše

Doba přípravy: 20 minut

Počet porcí: 4-5

Suroviny:

  • 300 g jáhel
  • 1 litr rýžového mléka
  • špetka soli
  • skořice
  • med dle chuti na pokapání
  • raw kakao na posypání
  • 1 lžíce másla
  • nasekané oříšky nebo semínka
  • případně ovoce na ozdobení (borůvky, jahody, maliny)

Příprava:

Jáhly třikrát prolijte horkou vodou a nechte okapat na sítu. Pak je zalijte v hrnci mlékem, osolte a na mírném ohni vařte doměkka.

Hotové oslaďte medem, přidejte kousek másla, posypte skořicí, kakaem, oříšky a ovocem.

 

Kdy recept zařadit během redukčních programů:

Jáhlová kaše se ideálně hodí ke snídani. Dětem lze podávat i jako sladkou variantu oběda či večeře.

 

(autor receptu: Wellnessia)

CHCETE DO FIRMY WELLBEING „NA KLÍČ“?

Možná budete překvapeni, jak obrovský potenciál v sobě skrývají vaši lidé… když jim dáte podmínky, aby ho mohli naplno projevit!

Chcete, aby se wellbeing aktivity staly nedílnou součástí vaší firemní kultury, ale nevíte, odkud začít?  My ve Wellnessia máme s podporou zaváděním zdravých aktivit v předních českých i mezinárodních firmách bohaté zkušenosti.
Rádi se o ně s vámi podělíme. Ozvěte se nám!