Waření aneb „Wellnessia vaření“

Waření je spojení inspirace na přípravu jednoduchých dobrot a pohodově strávený čas přímo ve vaší kuchyni nad tématem jídla a zdraví. Přijdeme totiž vařit až k vám domů!

Waření se hodí pro ty, kteří:

  • touží po nové inspiraci co zdravého rodině vařit a nemají čas číst knížky
  • v koloběhu práce a rodiny nemají prostor zkoušet nové recepty
  • jsou maminky s malými dětmi a chtějí podpořit do začátku jejich stravování
  • mají stále pocit, že vařit zdravě je komplikované a složité
  • nemají odvahu pustit se do „nových“ surovin jako jsou například jáhly nebo smoothie
  • chtějí rodině nebo kamarádkám ukázat, co jsme se společně ve Wellnessii naučili
  • chtějí se posunout o kousek dál od základních salátů a naučit se chystat zdravé dezerty, luštěninové dobroty a jídla na větší hostinu
  • potřebují trochu oživit jídla pro hubnutí a místo povídání u nás ve Wellnessii si to chtějí dopřát doma v kuchyni

Jak Waření probíhá:

Domluvíme předem na jídlech, která vás nejvíce zajímají, a vymyslíme termín. My nakoupíme a přivezeme všechny ingredience a pak se potkáme u vás doma v kuchyni. Tam budeme vařit, ochutnávat, ukazovat, zkoušet a povídat si o tom jaká jídla jsou pro vás teď nejvhodnější – z pohledu zdraví, váhy, praktičnosti. Na konci Waření budete mít nejen plné bříško a hlavu ale i lednici pro ostatní obyvatele domácnosti. Celou akci můžete také pojmout jako setkání s kamarádkami či rodinný teambuilding. Nebo naopak jako čas, který věnujete pouze sami sobě, dopřejete si tak chvilku bez stresu a s péčí.
Příklady témat, kterým se můžeme věnovat:

  • – Jednoduché recepty na hlavní jídla, vaření v parním hrnci, zeleninové saláty jako večerní jídlo, zeleninové polévky, skvělé luštěniny, svačinky, dezerty a večerní mlsání.
  • Dětská jídla, jídla na cesty, koření pro chuť i pro zdraví, netradiční nové suroviny.
  • Lehká jídla pro zdravé hubnutí.

Příklady jídel: kuskusový salát s tempehem, boloňská omáčka na špagety s tofu, quinoa s hráškem, chia dezert s ovocem, parmazánové fazolky, green smoothie, rychlá polévka z červené čočky s kokosovým mlékem, pečená polenta, úžasné zálivky na salát. Výběr konkrétních receptů uzpůsobíme danému ročnímu období.

Čas: 3 hod, přesnou hodinu domluvíme individuálně

Místo: u vás doma v kuchyni nebo u nás ve Wellnessií kuchyni

Co s sebou přineseme my: suroviny a recepty.

Co bude třeba zajistit z vaší strany: kuchyň, ve které si budeme celý čas hrát 🙂

Cena pro 1-2 účastníky: 5400Kč zahrnuje: lektora, suroviny, recepty. V případě většího množství účastníků: + 1000 Kč za každou osobu.

Jak se přihlásit: ozvěte se tel.: 603 460 311 nebo olga.filipova@www.wellnessia.cz a domluvíme si vhodný termín a dobroty, které budeme společně vařit.

CHCETE DO FIRMY WELLBEING „NA KLÍČ“?

Možná budete překvapeni, jak obrovský potenciál v sobě skrývají vaši lidé… když jim dáte podmínky, aby ho mohli naplno projevit!

Chcete, aby se wellbeing aktivity staly nedílnou součástí vaší firemní kultury, ale nevíte, odkud začít?  My ve Wellnessia máme s podporou zaváděním zdravých aktivit v předních českých i mezinárodních firmách bohaté zkušenosti.
Rádi se o ně s vámi podělíme. Ozvěte se nám!