Jsme zdravá firma!

Víte, co se u nás holek ve Wellnessii děje nového? Rozjely jsme krásný projekt Jsme zdravá firma. Teď už máme vše vyzkoušené a připravené, byly jsem jeho součástí v několika různých společnostech – Logio, ABS Jets, OpenOne, D.A.S., Renomia, Kofola a další. Je moc hezké vidět, jak stačí malá změna a dějí se velké věci.

Lidé lépe zvládají pracovní nasazení a stres, nejsou tolik nemocní, mají dostatek energie, stoupá jejich pracovní výkonnost, jsou kreativnější a efektivnější, a v práci jsou víc v pohodě. Pomáháme jim ozdravit a obměnit jídlo v kanceláři nebo občerstvení na poradách, v zasedačkách. Mrkněte na rozhovor s Monikou Divišovou a dozvíte se, co vlastně spojení „jídlo a práce“ znamená. A nebojte, zdravě jíst neznamená jen klíčit zrní nebo být vegetarián. Zdravé jídlo může vypadat krásně a ještě skvěle chutnat.

Projekt Jsme zdravá firma je určen firmám, které mají zájem vytvářet povědomí a podmínky pro zdravý životní styl svých zaměstnanců. Jedná se hlavně o workshopy na téma výživy s praktickými radami, ochutnávky zdravých svačinek a nápady na firemní občerstvení.

Podívejte se na naše krátké video. Je právě o změně ve firmě Logio a mluví za vše. Když pak budete mít chuť ho poslat dál na vedení u vás ve firmě nebo někomu, kdo má firmu, je ředitelem nebo manažerem a chtěl by podpořit své zaměstnance, kolegy, budeme moc rády a s chutí se pustíme pomoct změnit stravování v dalších firmách. Zdraví nás totiž baví!

Co je cílem projektu Jsme zdravá firma:

–      Zdraví a produktivní zaměstnanci.

–      Zaměstnanci, kteří vědí, jak jídlo ovlivňuje jejich energii a kreativitu. Ví, jak mohou svůj jídelníček jednoduše ozdravit.

–      Atraktivní zaměstnavatel.

Jak projekt Jsme zdravá firma může probíhat:

–     Změna občerstvení v zasedačkách na jídlo, které podporuje soustředění a dobrou kondici, návrh zdravých svačinek, ochutnávky a testování na místě, manuál a zaškolení personálu.

–     Workshopy, ochutnávka – společná akce pro větší skupinu, inspirace, praktické informace, zdravé dobrůtky, názorné fotografie používaných potravin a receptů.

Příklady témat workshopů:

  • Tak co mám tedy jíst – základní složení jídelníčku
  • Jak se zbavit závislosti na cukru
  • Co jíst na cestách
  • Seznam na nákup – základní zdravé potraviny
  • Plánování jídel „for Busy People“
  • Jak jíst tak, abych měl vždy dost energie
  • Výživou proti stresu
  • Potraviny pro mozek, jak při velké zátěži

–     Osobní nutriční koučink – pro opravdu vážné zájemce o změnu životního stylu

 

Pro více informací nás kontaktujte telefonicky 777 600 854, 603 460 311, nebo pomocí emailu recepce@wellnessia.cz

Upřesníme si vaše požadavky a následně sestavíme nabídku přímo pro vaši firmu.

CHCETE DO FIRMY WELLBEING „NA KLÍČ“?

Možná budete překvapeni, jak obrovský potenciál v sobě skrývají vaši lidé… když jim dáte podmínky, aby ho mohli naplno projevit!

Chcete, aby se wellbeing aktivity staly nedílnou součástí vaší firemní kultury, ale nevíte, odkud začít?  My ve Wellnessia máme s podporou zaváděním zdravých aktivit v předních českých i mezinárodních firmách bohaté zkušenosti.
Rádi se o ně s vámi podělíme. Ozvěte se nám!